Snel en goedkoop een prijs op de mail

Stucadoor-direct

  • Beste advies van stucadoor
  • Besparen op stucwerk
  • Netwerk van 182 stukadoors
  • 100% gratis en vrijblijvend

Soorten Stucwerk

Binnen het afwerken van de wanden zijn er veel opties. Het stucwerk kan diverse vormen en kleuren aannemen. De kleuren laten wij grotendeels even buiten beschouwing en splitsen de stuc soorten op in 2 categorieën:

  1. Gladde muren
  2. Structuur op de muur

Binnen deze 2 opties vallen nog steeds meerdere soorten stucwerk. Hierbij is het namelijk ook belangrijk om naar andere eigenschappen te kijken. Zo zijn er specifieke stuc soorten voor de badkamer en andere zijn juist weer goed voor een lager budget. Duik dus verder in de verschillende opties en let op:

  • De gemiddelde kosten
  • Toepassingen
  • Uitstraling

Met bovenstaande punten en het gratis advies wat wij geven op het moment dat er een keuze gemaakt gaat worden, is het eigenlijk onmogelijk om een foute keuze te maken.  

Beton look op muur aanbrengen

Gladde muren

In veel gevallen is glad stucwerk de wens. Hiervoor zijn een aantal opties. Pleisterwerk word het meest gebruikt in deze gevallen, denk hierbij aan diverse ruimtes. Waarbij beton ciré, tadelakt en leemtuc meer luxe varianten zijn en veel in natte ruimtes worden gebruikt.

Beton ciré

Tadelakt

Leemstuc

Pleisterwerk

Structuur op de muur

Een andere optie is om te kiezen voor structuur. Dit heeft zo enkele voordelen, zo is stootschade lastig te zien. Ook de optie van spack spuiten is populair door de snelheid en hierdoor lage kosten per m2. Oneffenheden zullen minder snel opvallen en natuurlijk zijn ook deze opties in verschillende kleuren te kiezen.

Rustiekputz

Sierpleister

Spachteplutz

Granol

Spackspuiten

Direct contact

Tel: 085 004 5497
Info@stucadoor-direct.nl

Tarieven

Wij bieden scherpe offertes aan. Iedere wandafwerking is voor ons een nieuw project, waarin wij graag willen adviseren en deze uitvoeren.

Klussen afgerond

Offerte aanvragen